Healthy Plant Products is totaal leverancier van bijzondere hennep producten voor consument en retailers.

Wij kunnen voorzien in alle verschillende producten, verpakkingen, kwaliteiten en private labels.

Bent u detail handel, horeca, gezondheidswinkel of iets anders en wilt u een van onze producten in uw eigen winkel? Neem contact met ons op.

Wij zijn Kees Valstar en Christian Buitelaar en samen zijn wij gepassioneerde ondernemers met oog voor mens en natuur. Toen wij voor het eerst kennis maakte met alle mogelijkheden van de vezel hennep werden wij meteen enthousiast. Vincent is sinds 2020 bij ons team.

 

We vroegen ons af, waarom de positieve eigenschappen van de hennep plant zo onderbelicht worden, terwijl het zo veel te bieden heeft. Dat is gelijk waar onze missie voor staat. De bijzondere en positieve eigenschappen algemeen bekend maken en de publieke opinie hierin veranderen.

 

Wellicht dat als u meer weet over de hennep plant en ook onze producten geprobeerd heeft, u net zo enthousiast hierover kan worden. Voor ons is er een andere wereld open gegaan, wie zal ons volgen!

 

Missie en doelstelling

De doelstelling van Healthy Plant Products is om u op een positieve manier kennis te laten maken met vezelhennep. 

Onze missie is om dat bij een groot publiek kenbaar te maken en de drempel voor het gebruik van onze hennepproducten te verlagen en betaalbaar te maken. U treft dan ook veel informatie aan op onze website over de werking van de hennepplant en welke producten wij u kunnen bieden.  

Healthy Plant Product is lid van verschillende organisaties om transparantie en professionaliteit te verzekeren

Healthy Plant Products is geregistreerd bij de NVWA onder nummer 66673240, is gecertificeerd lid van de NPN Voedingsmiddelen branche vereniging. Daarnaast is Healthy Plant products het tweede bedrijf in Nederland met een aantal officiële ‘Health claims’ afkomstig van Europa’s grootste voedselen warenautoriteit: EFSA.

 

KOAG/KAG Keuringsraad

Toelatingsnummer 4410 - 1117 - 1652